Üniversitemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü Yüksek Lisans Öğrencimize Ödül


Yayınlama Zamanı 24-07-2020 12:24


Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü yüksek lisans öğrencisi Serdar Erdoğan, hazırladığı Yüksek Lisans Tezi ile "2019 Erguvanlı Mühendislik Jeolojisi  Ödülü"nün sahibi oldu.

2019 yılı Erguvanlı Mühendislik Jeolojisi Ödülleri'ne bu yıl; Bitirme Projesi/Çalışması, Yüksek Lisans/Yüksek Mühendislik Tezi, Doktora Tezi ve Uluslararası Makale kategorisi olmak üzere dört farklı kategoride başvuru yapıldı.

Tüm kategoriler için her biri üç bağımsız üyeden oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda; Yüksek Lisans/Yüksek Mühendislik Tezi dalında, Üniversitemiz Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalından mezun olan öğrencimiz Yük. Müh. Serdar Erdoğan, 2019 yılı ödülünü kazanan isim oldu.

 

22 Ağustos 2020 günü saat 10.00’da, Ankara’daki TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Genel Merkezi Salonu’nda düzenlenecek törenle ödülünü alacak Erdoğan; “Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Çoklu Karar Verme Tekniği Kullanılarak Erdemli (Mersin) Kentsel Yerleşim Alanının Sıvılaşma Potansiyelinin Değerlendirilmesi” başlıklı çalışmasını, Mühendislik Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği’nden Doç. Dr. Hidayet Tağa danışmanlığında hazırladı.